Zo reis jij makkelijker de wereld rond

zondag, augustus 14, 2016


Reizen is leuk, maar er kunnen ook heel wat struggles opduiken. De vakantie is nog niet voorbij! Daarom heb ik wat manieren opgezocht om op een makkelijke en efficiënte manier in te pakken en te vertrekken naar jouw droombestemming!

S t o p   j e   o p l a d e r s / k a b e l t j e s   i n   e e n   w c - r o l
Zo raken ze niet in de war en je kan jouw eigen "kabelhouder" (is dat een woord?) helemaal personaliseren! ;)

D o e   j e   k e t t i n g e n   d o o r   e e n   r i e t j e
Als  je elke ketting door een apart rietje doet, komen ze niet meer met elkaar in de knoop. Vergeet wel niet de sluiting terug dicht te doen, ajajaj...O o r t j e s / r i n g e n   en   o o r b e l l e n   i n   e e n   b r i l l e n d o o s
Maar ook je oplader kan je in een brillendoos stoppen als je het wc-rolletje maar een gek idee vindt. Ringen, oorbellen maar zelf armbandjes zitten veilig opgeborgen in de doos.

C h e c k   o n l i n e   i n
Vermijd lange rijen wachtende mensen en loop gewoon lekker verder naar de bagagecontrole. De tijd tussen arriveren op de luchthaven en jij die lekker een koffietje zit te drinken aan de juiste gate is nog nooit zo kort geweest!G e b r u i k   d e   k l e i n e   z e e p b u s j e s   o p n i e u w
Zo'n grote shampoofles is wat groot in je ruimbagage, daarom zijn de kleine flesjes die je in hotels vindt heel erg handig om te hergebruiken. Doe wat zeep uit de grote fles in het kleine flesje en het neemt gelijk minder plaats in. Vergeet wel niet om gel in het flesje te doen waar "gel" opstaat, of schrijf het zelf op het flesje. ;)
Het is ook handig in het geval je enkel een handbagage meeneemt op reis, omdat je maar een beperkte hoeveelheid vloeistoffen mag meenemen.

H a a r s c h u i v e r s   i n   e e n   t i c   t a c - d o o s j e
Je kende deze vast al, maar hij is zooo handig! Houd voortaan de lege tic tac doosjes bij om ze te gebruiken op reis! Stiekem is dit niet enkel een handig iets voor op reis, maar ook gewoon om je spulletjes op orde te kunnen houden.


K n o o p    j e   e l a s t i e k j e s   a a n   e l k a a r
Je kan ze ook om een veiligheidsspeld doen, maar dat neemt ook weer meer plaats in. Je gaat met de ene kant van het elastiekje door het tweede elastiekje en vervolgens door de andere helft van het eerste elastiekje. Het is makkelijker gedaan dan uitgelegd, hihi.

N e e m   z u i g s n o e p j e s   m e e   v o o r   i n   h e t   v l i e g t u i g
Bij het opstijgen en landen heb je toch altijd dat vervelende gevoel in je oren dat enkel weggaat door te slikken? Wel, waarom dan niet gewoon zuigsnoepjes meenemen aan boord? Bij het opstijgen en landen pak je snel een snoepje et voila, weg met dat irritante gevoel!


W a t   i s   j o u w   t i p   v o o r   e e n   v a k a n t i e   z o n d e r   z o r g e n ?

Liefs,
Elena

You Might Also Like

12 reacties

 1. Super handige tips! Vooral dat met dat rietje ga ik gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tip van de brillendoos vind ik so handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, aantal goeie lifehacks staan hiertussen zeg!! Vooral met dat tictac doosje, geniaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt leuke tips! wanneer ik nog eens op vakantie ga, ga ik er zeker eens uitproberen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé! Wat een goede tips! Kettingen door rietjes: die ga ik sowieso onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Opladers in een wcrol doen, wát een goed idee! Net als kettingen door een rietje doen. Djt zijn echt twee dingen die ik ga onthouden. Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Fijn dat je de tips kan gebruiken :)

   Verwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat! <3

Popular Posts

@elenadewy

Follow Me

Follow

Subscribe